Puseur produk

Super terang dipimpin panel lampu latar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Barang Ukuranna Ukuran LED Voltaseu Kakuatan Lumen
HYM-LED-I-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 13.44w 120LM / W
HYM-LED-II-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-III-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-IV-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-V-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W
HYM-LED-VI-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W

Panel Lampu Backlit LED ultra ipis sareng super caang, sareng tiasa dianggo salaku sumber cahaya anu indah sareng modern dina adat, arsitéktur, tampilan ritel sareng perlengkapan, lampu lantai, lampu konter sareng sajabina.

Panel Backlit LED nyiptakeun sumber ipis, caang sareng bahkan cahaya pikeun seueur aplikasi. Lampu LED dipasang dina salambar lambar, anu bertindak salaku tilelep panas sareng ngajaga LED tetep tiis, maka manjangkeun umur modul LED. Panel Backlit LED nyorot karya seni anjeun, batu Onyx, atanapi bahan sanésna, ditempatkeun di payun atanapi di luhur. Kami ngadamel Panel Backlit LED ageung dina ukuran anu bénten-bénten, kalayan bahan baku anu kualitas.

Kami nawiskeun sababaraha rupa Panel LED pikeun nampilkeun solusi lampu anu ipis, sareng permanén pikeun minuhan tugas pencahayaan tina aksen sareng pencahayaan tugas dugi ka pésta sareng pencahayaan acara.

Ngabantosan ngahontal kacaangan, pangaruh cahaya, tingkat pencahayaan pas pikeun kabutuhan khusus.

 

Énergi efisien, hemat énergi langkung ti 60% pikeun iklan lampu latar

Ukuran sareng bentuk khusus aya
Produk kualitas pangsaéna kalayan standar

Panjang umur, hirup dugi ka 50.000 jam
Papan aluminium, kinerja panas anu hadé, langkung dipercaya

tegangan low catu daya DC, langkung aman

Bebas-merkuri bébas-timbal, teu sinar ngabahayakeun infra red, ultraviolet
Lampu sareng ipis, kandelna 1.6mm
Tés sepuh langkung kuat, 24-jam damel teras-terasan, langkung ti 780 dinten

 

1. Téhnologi réproduksi Warna Leres langkung ageung tina 90 warna rendering. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna.

2. Anggo chip LED EPISTAR.

3. Teu aya iga, langkung katerangan seragam, baranahan warna anu langkung luhur.

4. 1.6mm PCB dua sisi kandel, konduksi panas henteu cacat, PCB langkung langsing, ningkatkeun konduktivitas sacara umum, ngirangan turunna tekanan, ngirangan panas. 

5. Warna temp, CRI, Tiasa disaluyukeun numutkeun pamundut anjeun.

6. Suhu damel nyaéta -50 ℃ ~ 50 ℃.

7. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun.

8. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual terbaik.

9. Garansi aya 3 taun.

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

dfdffg (1) dfdffg (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami