Puseur produk

SMD2835 palang lampu kaku

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Jalur LED kaku
Modél HD1104A
Spésifikasi 500 * 5 * 1.6mm
Ukuran LED SMD5050
LED Qty 36PCS
Lumen 130LM / W
Temperture warna 2800-12000K (Disaluyukeun)
Tingali Angle 120 °
Voltaseu DC12V

1. kacaangan tinggi, ngadopsi kacaangan tinggi SMD2835 salaku sumber lampu.

2. Sumur Radiates, papan PCB sareng cangkang Out, sadayana didamel nganggo bahan Aluminium atanapi FR-4, panas alit sareng kaluaran gampang.

3. Kakuatan lemah sareng kirang buruk lampu: hemat énergi tiasa ngahontal 90% pikeun anjeun.

4. Tanpa radiasi, non-UV / Infrabeureum, sareng radiasi panas, ramah lingkungan.

5. Panutup luar sareng alloy aluminium, sareng permukaan anodizing, desain anu unik pisan sareng tingkat tinggi.

6. Masang gampang, desing struktural unik, gampang dipasang, sadaya jalma henteu profesional ogé.

7. Produk kami ngagaduhan CE, RoHS, Sertifikasi UL.

8. Jaminan nyaéta 3 Taun.

9. Bentang hirup panjang> 50000 jam.

Aplikasi:

Digunakeun sacara lega dina perhiasan, hotél bintang, klub kelas luhur, musium, jandéla propésional, konter sareng tempat pencahayaan konci sanésna, éta mangrupikeun gaganti alternatif pikeun halogén lami tradisional sareng lampu sanésna.

wjjl (1) TXSTLOG_1}NO~U8WZ_I)MD4

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami