Warta

Kami ngadorong dua jinis produk Anyar - Curtain Dynamic RGB LED Strip & Dynamic RGB LED Module.

Unggal gedong nyarioskeun carita, maka kedahna di jero. Panel LED lightbox anu gampang diwangun tina HYM Lighting tiasa ngabantosan anjeun ngawangun carita éta. Desain modular pastikeun yén éta cocog kana interior, ageung atanapi alit, saderhana atanapi mewah. Ngarasakeun kagunaanna, dinten saatos dinten, taun ka taun. Upami anjeun mutuskeun ngarobih interior anjeun, anjeun tiasa sacara gampil ngarobah print lightbox sareng animasi ku éta.

Panel LED Dinamis ngabantosan anjeun ngadamel arsitektur dinamis dina dua hal:

Ngadamel lukisan janten hirup atanapi nambihan gerakan sareng suasana luar biasa dina tembok sareng langit-langit

Gampang pisan pikeun ngarobih eusi cetak atanapi LED. Adaptasi simulasi langit anjeun dina lalangit numutkeun musim, contona: mendung dina usum semi, cerah dina usum panas, hujan dina usum gugur sareng salju dina usum salju.

Strip Dinamis RGB Curtain LED kaunggulan gampang dipasang, urang ngadopsi kartu kontrol K-8000C pikeun program anu LED.

news2 (2)

Panel LED RGB Dinamis ngadopsi kartu kontrol K-8000C pikeun program LED sareng protokol DMX512.

news2 (1)

 Ti dinten ayeuna, lawon sareng LED pikeun nyarios basa anyar mangrupikeun parobihan anu dinamis, ngarusak statis sareng ngadegna carita kusabab LED sanés deui statis tapi tiasa dipindahkeun.

news2 (3)

Janten tiasa ngajelaskeun cetak dina gambar lawon sareng nyayogikeun lampu anu leres ieu mangrupikeun wilayah énggal pikeun lampu latar, ieu kanggo nyiapkeun toko, balanja Windows, ruang paméran, kagiatan, paméran kabaruan mutlak: kotak lampu dinamis, sapertos kotak lampu tradisional , Anu diwangun ku struktur aluminium sareng panutupan lawon khusus, tapi megatkeun pola dina tonggong modul LED, tiasa numutkeun anjeun hoyong ngahontal pangaruh visual tina program dina éta.

news2 (4)

Hasilna gambar anu statis ku gerakan cahaya sareng janten naék anu jelas sok fokus kana tren anyar sareng téknologi anyar, pikeun ngeuyeuban, ngajantenkeun langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun. Maké parangkat lunak-K-8000C kana pamrograman LED, pamrograman LED bakal robih numutkeun gambar percetakan ti jaman ka jaman. Ku alatan éta, mékanisme saderhana pisan: struktur alloy aluminium sareng sistem lampu latar tetep sami, tapi pikeun kéngingkeun produk énggal, ngan ukur kedah ngarobih cara bahan lampu sareng mobile tiasa janten parobahan anu dinamis sareng saderhana mangrupikeun pondasi kapayunna pakakas.


Waktos Post: Feb-16-2020