Warta

Ieu Couleur Lighting ngiringan ngiringan EuroShop, édisi 2020 tina acara pang pentingna sektor ritel nyayogikeun kasempetan pikeun Couleur Lighting pikeun nunjukkeun evolusi sareng inovasi na. Kami hoyong hatur ka sadayana anu nganjang ka stan kami di Euroshop di Düsseldorf. Nempatkeun rupa kana nami sareng ngenalkeun Couleur Lighing inovasi anyar anu dirilis taun ayeuna mangrupikeun kasenangan anu nyata! Pencahayaan Couleur tim ieu nunjukkeun keterampilan profesionalna pikeun ngenalkeun produk kami ka konsumén kami.

news (1)

Kami ngondang palanggan kami parantos damel sasarengan mangtaun-taun nganjang ka stan kami, sareng seueur palanggan énggal ogé didatangan stan kami.

news (2)
news (3)

Couleur Lighting salaku manufacuturer propésional LED Strip Lighting pikeun iklan Light Box langkung ti 10 taun, aya sababaraha ratus jinis LED Strip Light.

Aya puluhan Lampu LED Strip di Euroshop, anu parantos disatujuan ku konsumén.

Pameran kami ogé parantos ngahontal épék anu saé. Stan kami mikat seueur palanggan, kusabab kualitas produk urang tinggi sareng pengetahuan profesional kami.

Aya seueur faktor anu teu pasti, Kami masih ngaluncurkeun produk LED-RGB Dynamic Curtain LED Strip, anu narik seueur palanggan sareng nambihan warna anu éndah dina stan kami.

Kualitas lampu Produk-lampu tukang kami & Edge-cahayana ogé nampi pujian anu lega

konsumén.

Salaku tambahan, Kami ngaluncurkeun platform pikeun tampilan dinamis anyar-RGB Curtain LED Strip sareng parantos nampi tanggapan anu hadé ti para tamu EuroShop.

RGB Curtain LED Strip mangrupikeun generasi anyar tampilan LED anu ngagabungkeun gambar tékstil anu dicetak sareng épék gerak sareng animasi dinamis anu narik perhatian masarakat ku ngahirupkeun visual anu dicitak.

Éta tiasa dianggo pikeun kotak lampu, éta mangrupikeun révolusi anu nyata pikeun komunikasi di toko anu bakal masihan pangalaman balanja anu dinamis sareng berkesan pikeun palanggan anjeun.

Éta ogé dianggo pikeun hiasan bumi, Bar, Hotel sareng pusat perbelanjaan. Éta bakal néwak panon batur, sareng bakal nguntungkeun pikeun anjeun.

RGB Curtain LED Strip tiasa numutkeun kana pamundut anjeun pikeun tiasa diprogram, sareng ngarobih warna anu béda anu anjeun pikahoyong.

RGB Curtain LED Strip ngagaduhan sababaraha kaunggulan: gampang dipasang, visual tiasa diropea gancang, sababaraha réngsé sayogi sareng éta pangiriman gancang pikeun ngirangan biaya transportasi. 

news (5)
news (4)

Euroshop mangrupikeun perjalanan anu teu tiasa diloloskeun, urang tiasa ngantosan nyandak di Euroshop2023 salajengna, wilujeng sumping pikeun ningal stan kami.


Waktos Post: Feb-16-2020