Warta

C-star - Pameran Perdagangan Internasional Shanghai pikeun Solusi sareng Tren Sadaya ngeunaan Retail, anggota kulawarga EuroShop Trade fairs, parantos naék pesat ti saprak debut di 2015 sareng parantos janten platform anu berpengaruh utama dina industri ritel di Cina.

C-star 2020 hasil diayakeun dina Séptémber 2-4th, 2020 di Shanghai New International Expo Center. Salami tilu dinten anu suksés, C-star ngabagéakeun 134 peserta pameran sareng 9.006 tamu propésional.

sdfg (1)

Industri ritel Cina parantos ngalangkungan transformasi ageung kusabab COVID-19 dina sababaraha bulan. Cina parantos ngahontal kasuksésan anu hébat dina merangan COVID-19. Ieu waktos anu pas pikeun urang mikir kumaha nyiapkeun Lampu boomHuayuemei salajengna kalayan tekun ngiringan ngiluan pameran ieu. Staf paméran ogé nyiapkeun tindakan pencegahan wabah dina paméran.

sdfg (2)

Sadayana kedah nganggo masker sareng jaga jarak sosial. Urang ngagaduhan hiji dinten kanggo ngawangun bilik kami. C-star 2020 hasil diayakeun dina Séptémber 2-4th, 2020 di Shanghai New International Expo Center. Aya seueur jalma ngadatangan pameran. 

sdfg (3)

Stan kami narik seueur jalma pikeun nganjang, sabab RGB Curtain Dinamis RGB kami ditingalikeun dina stan.

sdfg (4)

Désainer kami nganggo warna pikeun nyorot téma tina paméran ieu, Éta pikaresepeun.

Cahaya LED Cahaya Langsir urang sadayana tiasa dimmed, éta ogé tiasa dikustomisasi suhu warna numutkeun pamundut anjeun.

Jalur LED Tirai Dinamis RGB masih paling pikasieuneun dina stan, éta narik seueur jalma anu nganjang ka dinya. Éta ngadopsi protokol DMX512, sareng nganggo kontrol K-8000C pikeun diprogram.

Anjeun tiasa ngarancang naon animasi anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa nganggo Strip Dynamic Curtain LED kami pikeun diprogram. Éta bakal ngajantenkeun stan anjeun janten hébat!

Kami nyandak bagian dina C-star mangrupikeun pentingna jaman nalika ékonomi sangsara! 

Hal anu penting pisan pikeun kami, hayu urang terang langkung seueur inpormasi ngeunaan Lampu LED, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kualitas produk urang sareng ngarancang produk anu langkung énggal.

Hayu urang teraskeun sareng henteu sono kasempetan anjeun dina 2021.


Waktos Post: Sep-02-2020