Warta

  • C-star 2020 & Huayuemei Lighting

    C-star 2020 & Huayuemei Lighting

    C-star - Pameran Perdagangan Internasional Shanghai pikeun Solusi sareng Tren Sadaya ngeunaan Retail, anggota kulawarga EuroShop Trade fairs, parantos naék pesat ti saprak debut di 2015 sareng parantos janten platform anu berpengaruh utama dina industri ritel di Cina. C-star 2020 éta succ ...
    Maca deui
  • New Product launch- RGB Dynamic Curtain LED Strip & RGB Dynamic LED Panel

    Peluncuran Produk Anyar- RGB Dynamic Curtain LED Strip & RGB Dynamic LED Panel

    Kami ngadorong dua jinis produk Anyar - Curtain Dynamic RGB LED Strip & Dynamic RGB LED Module. Unggal gedong nyarioskeun carita, maka kedahna di jero. Panel LED lightbox anu gampang diwangun tina HYM Lighting tiasa ngabantosan anjeun ngawangun carita éta. Desain modular mak ...
    Maca deui
  • Euroshop 2020 & Couleur Lighting

    Euroshop 2020 & Lampu Couleur

    Ieu Couleur Lighting ngiringan ngiringan EuroShop, édisi 2020 tina acara pang pentingna sektor ritel nyayogikeun kasempetan pikeun Couleur Lighting pikeun nunjukkeun evolusi sareng inovasi na. Kami hoyong hatur ka sadayana anu nganjang ka stan kami di Euroshop di Düsseldo ...
    Maca deui