Puseur produk

dipimpin lampu strip diffuser

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Kisi LED Strip
Modél HA5100C
Spésifikasi 580 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 8PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa diluyukeun
Temperture warna 6000-7000K, Disaluyukeun
Tingali Angle 160 °
Kakuatan 7.2w / PCS
   
Voltaseu DC24V
Ukuran sanésna 58cm kalayan 8leds, 56cm kalayan 6leds

 

Kami nawiskeun strip lampu LED khusus anu tiasa dimmable anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun kacaangan lampu strip anjeun. Naha anjeun hoyong lampu anjeun dina kacaangan maksimumna pikeun lampu tugas atanapi taramkeunana pikeun lampu parasaan. Didukung ku chip Epistar 3030 SMD LED. 

Base aluminium 1.6mm pikeun tilelep panas anu hadé. DC12V / 24V kakuatan-voltase rendah, kaamanan sareng efisiensi énergi. Panjang umur-bentang.

Pilih Pilihan Lampu LED Adat Idéal anjeun

Sakali anjeun parantos mutuskeun strip cahaya LED mana anu anjeun pikahoyong, penting pikeun anjeun milih pilihan lampu strip LED anu pas. Huayuemei mangrupikeun leyuran pencahyaan one-stop anu nawiskeun sababaraha rupa asesoris LED janten langkung gampang instalasi, operasi, sareng modifikasi lampu LED anjeun.

Tungtungna, urang bakal masarkeun ngadamel pesenan anjeun bari mastikeun yén éta cocog sareng sarat anjeun. Kami ngalaksanakeun tés kualitas anu ketat salami prosés manufaktur janten urang tiasa mastikeun yén anjeun bakal nampi solusi cahaya LED anu ngaleuwihan harepan anjeun.

 

1. hawa Warna, CRI, Ukuran tiasa ngarobih numutkeun pamundut anjeun. Éta tiasa dimmable sareng controller.

2. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun.

3. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual.

4. Jaminan nyaéta 3 taun.

5. Suhu damel nyaéta -50 ℃ ~ 50 ℃.

6. Kami nyayogikeun palanggan sareng bahan ramah-lingkungan sareng produk.

7. Lampu latar sumber strip LED kaku pikeun kotak lampu langsing sareng lampu latar

8. SMD tinggi 3030 LED kalayan 110 lumens

9. Lensa PMMA transparan tinggi, henteu kokotor, teu leungitna lampu

10. Sudut balok lébar ekstrim 165 derajat

11. Lénsa dipasang dina PCB ku pro-panas lebur proce anu jauh langkung kuat tibatan lem tradisional

17. 16.8mm lega kualitas luhur PCB aluminium kalayan kapasitas panas-dissipation langkung saé

Aplikasi:

Éta panawaran pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun sareng sajabana kotak lampu bandara, kotak lampu Metro, kotak lampu Stasiun karéta, Kotak lampu stasiun, Lampu tempat parkir kotak. Kotak lampu Pameran, lampu siling. Ngawangun lampu hias, tanda iklan Billboard. Jero kotak anu disarankeun 4-20cm buleud lampu sisi jero rohangan

sdf (1) sadfghj (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami