Puseur produk

dipimpin bar cahaya kakuatan tinggi dipimpin ujung cahayana pikeun kotak lampu iklan kotak lampu

Pedaran pondok:


Detil Produk

Barang Jalur LED cahayana-cahayana
Modél HB6005A
Spésifikasi 500 * 26 * 2mm
Ukuran LED SMD3535
LED Qty 6PCS
Lumen 120LM / W
CRI 80+, Bisa diluyukeun
Temperture warna 6000-7000K, Disaluyukeun
Tingali Angle 15 ~ 45 °
Kakuatan 12 w / lembar
   
Voltaseu DC24V
Ukuran sanésna 25cm, 3leds; 28cm, 5leds; 36cm, 5leds; 45cm, 5leds; 56cm, 10leds

 

1. Téhnologi réproduksi Warna Leres langkung ageung 90 warna rendering. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna.

2. Kelas optik impor "LG" (Aman sareng tembus, pangaruh cahaya seragam, flash anti-video caang, sinyalna permukaan, perlindungan tina shock listrik, transmisi cahaya langkung ageung ti 90%.)

3. Teu aya iga, langkung katerangan seragam, baranahan warna anu langkung luhur.

4. 2mm PCB dua sisi kandel, konduksi panas henteu cacat, PCB langkung langsing, ningkatkeun konduktivitas sacara umum, ngirangan tekanan turun, ngirangan panas.

5. Pigura aluminium kalayan panggunaan permanén sareng sistem LED kalayan efisiensi cahaya rata-rata 5 taun.

6. Kami tiasa numutkeun pamundut anjeun pikeun nyiptakeun solusi anu paling saé pikeun anjeun

7. Nyayogikeun jasa-jasa kualitas luhur & Pangsaéna Terbaik.

8. suhu warna, ukuran, CRI bisa ngaropea nurutkeun pamundut anjeun khusus.

9. Kami nyayogikeun palanggan sareng bahan ramah-lingkungan sareng produk.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

sdf (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami