Puseur produk

dipimpin panel lampu tukang ku lénsa

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Ukuranna Ukuran LED Voltaseu Kakuatan Lumen
HYM-LED-A-30×30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W
HYM-LED-B-30×30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W
HYM-LED-C-10×10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W

 

1. Téhnologi réproduksi Warna Leres langkung ageung 90 warna rendering. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna.

2. Bahan PMMA kelas optik impor (Aman sareng tembus, pangaruh cahaya seragam, flash anti-video caang, sinyalna permukaan, perlindungan tina kejutan listrik, transmisi cahaya langkung ageung tibatan 90%.)

3. Teu aya iga, langkung katerangan seragam, baranahan warna anu langkung luhur.

4. 1.6mm PCB dua sisi kandel, konduksi panas henteu cacat, PCB langkung langsing, ningkatkeun konduktivitas sacara umum, ngirangan turunna tekanan, ngirangan panas.

5. Warna temp, CRI, Tiasa disaluyukeun numutkeun pamundut anjeun.

6. Suhu damel nyaéta -50~ 50.

7. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun.

8. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual terbaik.

9. Garansi aya 3 taun.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

sfghh (1) sfghh (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami