Puseur produk

diffuser panel lampu latar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Ukuranna Ukuran LED Voltaseu Kakuatan Lumen
HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W
HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W
HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W

 

1. Suhu warna standar urang nyaéta 6000-6500K, Warna LED bodas tiis

2. Peunteun IP nyaéta IP20

3. komponén beurat lampu nyumbang kana biaya pengiriman barang anu handap.

4. umur langkung lami ngeunaan 50.000 jam panggunaan kontinyu

5. Warna temp, CRI, Tiasa disaluyukeun numutkeun pamundut anjeun.

6. Suhu damel nyaéta -50 ℃ ~ 50 ℃.

7. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun.

8. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual terbaik.

9. Garansi aya 3 taun.

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

sdffg (1) sdffg (2)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami