Puseur produk

IP67 langsir dipingpin lampu strip

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Curtain LED Strip Strip
Modél HA5152A
Spésifikasi 277.2 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 4PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa diluyukeun
Temperture warna 2800-12000K (khusus)
Peunteun IP IP67
Tingali Angle 160 °
Kakuatan 3.6w / PCS
Voltaseu DC24V

 

Lampu latar kisi LED (Tirai LED, slip bambu LED); LATTICE LED Matrix Lighting System mangrupikeun larutan katerangan anu paling serbaguna sareng praktis pikeun kabinét tanda jero sareng luar sareng cahayana daérah ageung.

Desain inovatif sistem LATTICE hadir dina gulungan anu gampang dipasang anu énténg, anu ngamungkinkeun pikeun gampang pendaptaran LED sacara sampurna jarak dina sababaraha menit pikeun lampu latar anu sami.

Lampu latar kisi LED ieu nganggo chip led efisiensi tinggi sareng lensa payun ngamungkinkeun jerona minimum, ngaluarkeun cahaya seragam, tanpa bintik-bintik katingali dina permukaan permukaan;

Lampu latar LED pikeun buleud lampu ngagunakeun modul lampu strip tunggal-sisi pikeun kabinét tanda anu cahayana, papan iklan, panel tampilan sareng sababaraha jinis aplikasi pencahayaan sisi tunggal umum;

Modul backlit kisi kalayan kacaangan anu saé pisan dina panggunaan daya rendah, Cocog pikeun témbok lampu latar atanapi buleud lampu rupa tunggal lampu tukang lampu;

 Lampu latar kisi LED sareng desain inovatif sistem kisi hadir dina ringan, Instalasi hemat Buruh;

 Lampu latar LED pikeun kotak lampu kalayan versi anyar sareng ningkat tina kisi aslina, kalayan hasil pencahayaan anu dipercaya sareng tiasa diprediksi, tambah reliabilitas, umur panjang, sareng téknologi ayeuna anu konstan.

 

Kaunggulan & Jasa

1. Éta mangrupakeun Strip Curtain LED Strip. Pas pikeun kotak lampu luar.

2. Ngadopsi cetakan injeksi pinuh, kelas tahan cai tiasa ngahontal IP67.

3. Meryogikeun sababaraha alat sareng henteu aya kaahlian, anu LED Tirai tahan cai tiasa gampang diteken sareng disesuaikan sareng ukuran atanapi bentuk naon

4. Lampu seragam, nyingkahan hotspot.

5. Kami tiasa numutkeun pamundut anjeun pikeun nyiptakeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun. \

6. Jasa OEM & ODM.

7. Garansi nyaéta 3 Taun.

8. Kami nyayogikeun palanggan sareng bahan ramah-lingkungan sareng produk.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing light box box & expect celling, Pilihan idéal pikeun Advertising Light Box / Display Sign Board Backlighting… ogé lumaku pikeun toko ranté, hotél, mall balanja, subway, bandara, stasiun jsb. ,Buleud Lampu Advertising ageung, Papan iklan internal anu cahayana, Area Tampilan Tanda Besar, Single & Double Signboard, Kotak lampu Poster ageung.

milsdud (1) milsdud (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami