Puseur produk

cahaya tinggi tinggi cahaya dipimpin strip strip 5 méter gilinding pikeun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Jalur LED fléksibel
Modél HE1019A                                   
Spésifikasi 500 * 8 * 0.2mm
Ukuran LED SMD2835
LED Qty 30PCS
Lumen 130LM / W
CRI 80+, Bisa diluyukeun
Temperture warna 2800-12000K, Disaluyukeun
Tingali Angle 120 °
Kakuatan 3.9w / PCS
Voltaseu DC12V

 

Pita cahaya LED anu ditawarkeun dina sababaraha watt pikeun minuhan naon waé sarat lampu. Di sagigireun standar bodas, ogé sayogi dina pilihan CCT sareng RGB.

Pikeun gampang digunakeun sareng tingkat DIY anu merenah LED Light Strips nganggo pita perekat 3M salaku pilihan pamasangan.

Didukung ku EPISTAR, Strip Lampu LED serba anyar ngagaduhan manpaat konsistensi mutlak dina sadaya rentang produk.

 

Aplikasi:

Lampu Lampu

Kalayan sababaraha pilihan watt sareng warna, Flexible LED Strip mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun pencahayaan rak dina format ritel.

Lampu Perimeter

Jalur LED anu fleksibel nanganan di lalangit sareng juru dina témbok ogé transisi témbok ka siling kalayan gampang sareng campuran mulus kana rohangan arsitéktur anu paling rumit.

fdgh (1) fdgh (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami