FAQs

FAQ
Q1. Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun lampu anu dipimpin?

A1: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Kumaha upami waktos pamimpinna?

A2: Sampel peryogi 1-3 dinten, waktos produksi massal peryogi 5-7 dinten damel pikeun urutan kirang ti 1000 PCS.

Q3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan lampu anu dipimpin?

A3: MOQ Lemah, 1pc kanggo sampel mariksa sayogi

Q4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?

A4: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana peryogi 3-5 dinten dugi. Maskapai sareng pengiriman laut ogé opsional.

P5. Kumaha carana ngalaksanakeun paréntah pikeun lampu anu dipimpin?

A5: Mimiti hayu urang terang syarat atanapi aplikasi anjeun.

Kadua Kami ngadugikeun sasuai ka kabutuhan anjeun atanapi saran kami.

Katilu palanggan negeskeun conto sareng tempat titipan kanggo tatanan resmi.

Kaopat Kami ngatur produksi.

Q6. Naha OKÉ pikeun nyetak logo kuring dina produk lampu anu dipimpin?

A6: Leres. Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng pastikeun desain mimiti dumasar kana sampel kami.

Q7: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?

A7: Leres, kami nawiskeun jaminan 3 taun pikeun produk kami.

Q8: Naha anjeun nampi jasa OEM?

A8: Leres, kami ahli pikeun customizde salaku pamundut anjeun.

Q9: Kumaha nungkulan anu lepat?

A9: Mimiti, Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang

tibatan 0,2%.

Kadua, salami periode jaminan, kami bakal ngirim lampu anyar kalayan order énggal kanggo jumlah alit. Pikeun

produk batch rusak, kami bakal ngalereskeun aranjeunna sareng ngintunkeun deui ka anjeun atanapi urang tiasa ngabahas solusina i

henteu kalebet nelepon deui numutkeun kaayaan nyata.

Hoyong damel sareng urang?