Puseur produk

Lampu ganda dipimpin lampu latar Panel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Panel LED Lampu latar warna ganda
Modél HC1026A
Spésifikasi 420 * 240 * 0.2mm
Ukuran LED SMD2835
LED Qty 420PCS
Lumen 120LM / W
CRI 80+, Bisa diluyukeun
Temperture warna 2000-2200K & 6300-6800K, Disaluyukeun
Tingali Angle 120 °
Kakuatan 0.12w / LED
Voltaseu DC24V

 

1. Téhnologi réproduksi warna Leres langkung ageung teras 90 warna warna. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna.

2. hawa warna bisa ngaropea nurutkeun pamundut anjeun.

3. Teu aya iga, langkung katerangan seragam, baranahan warna anu langkung luhur.

4. 1.6mm PCB dua sisi kandel, konduksi panas henteu cacat, PCB langkung langsing, ningkatkeun konduktivitas sacara umum, ngirangan turunna tekanan, ngirangan panas. 

5. Cocog sareng kotak lampu kalayan kandel 6-8cm (Cara pangsaéna)

6. Produk kami ngagaduhan UL, CE, RoHS Sertifikasi.

7. Kami tiasa numutkeun pamundut anjeun pikeun nyiptakeun solusi anu paling saé pikeun anjeun.

8. Jaminan nyaéta 3 Taun.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

asdfghj (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami