Puseur produk

Dimmer pikeun strip warna ganda dipimpin

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil produk

 

Nalika saklar dimmable mimiti sumping dina pasaran aranjeunna dirancang pikeun lampu taram ukur pikeun banding visual; istilah sanésna, panginten konsumsi énergi sanés prioritas tinggi. 

Jenis ieu dimmer ku lima kanal, tiasa janten kontrol RGB + CW. Salaku anjeun kedah ngadamel solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

Huayuemei Lighting siap ngabantosan anjeun nyandak pilihan anu paling saé dina pamasangan switch dimmer, sareng urang tiasa ngajawab sadaya lampu sareng patarosan listrik ku jasa propésional sareng ramah anu kami kasohor; ngahubungan kami dinten pikeun cutatan dina proyék anjeun!

 

Ngaran Produk RGB + CCT LED Controller
Input 12-24VDC
Kaluaran 12-24VDC
Kakuatan 100W (Max) 12VDC; 200W (Max) 24VDC
 Jenis dimmable PWM
 TC + 65 ℃
Kakuatan anu sanés 60w, 90w, 150w, 200w, 350w jst.


CE, Sertifikasi RoHS


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami