Puseur produk

hordir dipimpin lampu 24v dc modul IC pikeun iklan jero rohangan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Jalur LED Curtain
Modél HA5126A
Spésifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 6PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa diluyukeun
Temperture warna 2800-12000K (khusus)
Tingali Angle 160 °
Kakuatan 5.4w / pcs
Voltaseu DC24V

 

1. hawa Warna, CRI, Ukuran tiasa ngarobih numutkeun pamundut anjeun. 6. Éta tiasa dimmable sareng controller.

2. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun.

3. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual.

4. Kalayan IC dina PCB, ningkatkeun kinerja sirkuit, ngirangan turunna tekanan anu dipimpin.

5. Jaminan nyaéta 3 taun. Suhu damel nyaéta -50 ℃ ~ 50 ℃.

6. Kami nyayogikeun palanggan sareng bahan ramah-lingkungan sareng produk.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

milsdud (2)

fdh (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami