Taros Kami

Guangdong Huayuemei Lighting Technology Co., Ltd.

Alamat

Fl3., No.3, Erheng Lu, ka-2. Distrik Industrial, Jiangnan Cun, Nancun Town, Panyu District, Guangzhou, Guangdong, 511442, PRChina

Telepon

M: +86 13829750352

T: +86 20 61957708

Jam

Senén- Saptu: 9 énjing ka 6 sonten

Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami