Tentang Kami

Naha Huayuemei Lampu

Guangdong Huayuemei Lighting Technology Co., Ltd didirikeun taun 2006. Huayuemei Lighting salaku produsén LED Light Strip, Husus dina ngararancang, ngahasilkeun sareng ngadistribusikaeun langkung 10 taun. Kalayan fasilitas produksi 2,300 sqm di Guangzhou, Cina.

Kami gaduh kaunggulan anu langkung ageung dina ngarancang sareng produksi pangalaman, bengkel, fasilitas, tim penjualan.
Prinsip: Kualitas anu saé sareng harga kalapa, nilai anu saé pikeun konsumén.

Jasa saatos-jualan unggulan jeung solusi pangalusna pikeun konsumén.

Produk

Konsép produk langkung saé anu paling fungsional, pikaresepeun, sareng produk berharga (LED Strip Light).
Kami ogé nampi pesenan OEM pikeun kabutuhan khusus pelanggan. Kami bakal teras-terasan ngembangkeun produk énggal, ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun jasa kami.

Produksi

Kami gaduh tim anu kuat pikeun ngajantenkeun pesen anjeun dina waktos anu éfisién, pangiriman pelanggan dina waktosna. Kami ogé ngagaduhan standar produksi anu ketat pisan, pastikeun sadaya produk parantos saé dina unggal tautan tina ranté produksi.
Misi urang

Budaya Perusahaan

Huayuemei mangrupikeun panyuplai propésional LED Strip Light utamina kalebet Backlight LED Strip Light, Edge-lit LED Module Bar, Flexible / kaku LED Strip Light, Backlight LED Module, kami parantos damel dina LED Lighting di Cina langkung ti 10 taun. Kami ogé ngagaduhan pilihan khusus pikeun ngabantosan klien pikeun ngaoptimalkeun ranté suplai na pikeun saluran anu sanés.
Tim penjualan kami narékahan pikeun nyugemakeun palanggan kalayan jasa anu saé. Sumawona, dumasar kana hubungan anu caket sareng klien, urang tiasa salawasna kéngingkeun inpormasi mimiti ti pasar sareng tiasa disesuaikan numutkeun pamundut khusus konsumén. Langkung 10- taun kamekaran, kami ngalaman di ODM ogé dina OEM. Kalayan produk premium sareng jasa kami, kami parantos ngadegkeun kerjasama bisnis anu saé sareng konsumén di pasar domestik sareng luar negeri anu ditampi. Upami anjeun resep kana barang kami atanapi peryogi inpormasi lengkep, pls ulah ragu ngahubungi kami. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun dina waktos anu caket.

Kauntungannana

Kualitas & Sertifikasi

Kami ngadamel di-bumi pikeun ngajamin kualitas luhur. Lampu LED Strip kami nyaéta CE, Rosh sareng UL Certified.

Kesederhanaan

Kesederhanaan mangrupikeun mantra urang. Solusi kami gampang dipasang, gampang digulung sareng gampang diatur. Sareng kami bakal nurut kana pamundut anjeun pikeun nyiptakeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

Kreativitas

Huayuemei Lighting mangrupikeun perusahaan kreatif & perusahaan perdagangan anu maju pikeun sadaya kabutuhan anjeun. Kreativitas ngajalankeun sareng mere ilham kami.

Inovasi

Tim R&D di-imah urang nalungtik tren anyar sareng ngembangkeun produk énggal pikeun séktor.

Pabrikan

Kami ahli dina rollouts ageung berkat fasilitas manufaktur di 2.300 sqm di Guangzhou, Cina.

Saatos Penjualan-Jasa

Kami bakal nyayogikeun jasa-jasa kualitas luhur sareng pangsaéna.

Global

Kalayan langkung ti 14 taun pangalaman, urang gaduh palanggan di langkung ti 130 nagara sareng langkung ti 4.500 kota.

Hoyong damel sareng urang?