Puseur produk

3030 kisi dipimpin strip

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Jalur LED Curtain
Modél HA5126A
Spésifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 6PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa diluyukeun
Temperture warna 2800-12000K (khusus)
Tingali Angle 160 °
Kakuatan 5.4w / pcs
Voltaseu DC24V

SUBSTRATE GRATIS

Curtain LED Strip nawiskeun simpen bébas substrat point-to-point tensioning bébas dugi 500 lbs pikeun cahaya seragam anu optimal

 

ÉFISI Cahaya / Énergi UNIFORM

Jalur LED Curtain nawiskeun pencahayaan anu seragam, nyingkahan hotspot. Sistem peryogi voltase rendah sareng meakeun tanaga 60% kirang, dibandingkeun sareng sistem anu sanés

 

LINGKUNGAN KADAR KUSTOM

Jalur LED Curtain tiasa dioptimalkeun ku ngarobih pitch antara papan LED gumantung kana bahan diffuser, setback sareng output kaluaran lumen

 

SALIRAN / GANDUNG SIDED

Papan LED urang tiasa janten hiji-dua sisi sareng sakedik bédana biaya. Sampurna pikeun aplikasi siling, dipasang dina témbok sareng buleud

 

Pamasangan Gampang

Meryogikeun sababaraha alat sareng teu aya kaahlian, Curtain LED Strip tiasa gampang diteken sareng disesuaikan sareng ukuran atanapi bentuk naon

 

SISTEM CAHAYA

Dina 70 gram per méter pasagi, Curtain LED Strip henteu peryogi bala tambahan

 

1. Jalur LED Curtain parantos kéngingkeun sistem cahayana LED CE sareng UL anu ngahasilkeun cahaya seragam. Jalur LED Curtain tiasa nyorot sababaraha diffuser sareng bahan pikeun sababaraha aplikasi sareng integrasi arsitéktur.

2. hawa Warna, CRI, Ukuran tiasa ngarobih numutkeun pamundut anjeun. 6. Éta tiasa dimmable sareng controller.

3. Pencahayaan seragam sareng integrasi Arsitéktur angkat tangan sareng Curtain LED Strip.

4 .. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun.

5. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual.

6. Suhu warna téh tiasa diluyukeun ku pamundut anjeun (2800-12000K).

7. Garansi aya 3 taun. Suhu damel nyaéta -50 ℃ ~ 50 ℃.

8. Kami nyayogikeun palanggan sareng bahan ramah-lingkungan sareng produk.

 

Perhatosan:

1. Parameter illuminance anu dipasihkeun mastikeun cahaya dina permukaan. Gumantung kana jinis matéri anu digunakeun pikeun hurup saluran atanapi pencahayaan boxed, parameter na tiasa robih. Langkung seueur kacaangan upami kéngingkeun jarak antara modul LED dikurangan.

2. Modul LED nyalira sareng sadaya komponénna tiasa henteu setrés mékanis.

3. Punten mastikeun yén catu daya mangrupikeun kakuatan anu cekap pikeun ngajalankeun total beban. Ukur tanaga mumpuni anu kedah diijinkeun pikeun ngalaksanakeun instalasi.

4. Desain perumahan kedah numutkeun standar IP dina aplikasi.

5. Upami struktur panyalindungan lonjakan sanés dina panyayuran listrik, pelindung anu kedah meryogikeun tambahan.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

lidghf (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami