Puseur produk

2835 dipimpin panel lampu latar ku lénsa diffuser

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Ukuranna Ukuran LED Voltaseu Kakuatan Lumen
HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W
HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W
HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W

 

1. Téhnologi réproduksi Warna Leres langkung ageung 90 warna rendering. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna.

2. Bahan PMMA kelas optik impor (Aman sareng tembus, pangaruh cahaya seragam, flash anti-video caang, sinyalna permukaan, perlindungan tina kejutan listrik, transmisi cahaya langkung ageung tibatan 90%.) 

3. Teu aya iga, langkung katerangan seragam, baranahan warna anu langkung luhur.

4. 1.6mm PCB dua sisi kandel, konduksi panas henteu cacat, PCB langkung langsing, ningkatkeun konduktivitas sacara umum, ngirangan turunna tekanan, ngirangan panas. 

5. Kami nampi OEM & ODM Services.

6. Garansi nyaéta 3 Taun.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

Product Detail (1) Product Detail (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami