Puseur produk

24v dipingpin panel lampu deui

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Ukuranna Ukuran LED Voltaseu Kakuatan Lumen
HYM-LED-I-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 13.44w 120LM / W
HYM-LED-II-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-III-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-IV-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-V-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W
HYM-LED-VI-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W

 

1. Téhnologi réproduksi Warna Leres langkung ageung 90 warna rendering. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna.

2. Anggo chip LED EPISTAT.

3. Teu aya iga, langkung katerangan seragam, baranahan warna anu langkung luhur.

4. 1.6mm PCB dua sisi kandel, konduksi panas henteu cacat, PCB langkung langsing, ningkatkeun konduktivitas sacara umum, ngirangan turunna tekanan, ngirangan panas. 

5. Warna temp, CRI, Tiasa disaluyukeun numutkeun pamundut anjeun.

6. Suhu damel nyaéta -50 ℃ ~ 50 ℃.

7. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun.

8. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual terbaik.

9. Garansi aya 3 taun.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

safdghjk (1) safdghjk (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami