Puseur produk

24V dc dipimpin langsing dipimpin strip pikeun langsing kotak iklan cahaya

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Jalur LED kaku
Modél HD1026A
Spésifikasi 500 * 7,8 * 0.2mm
Ukuran LED SMD2835
LED Qty 42PCS
Lumen 130LM / W
Temperture warna 2800-12000K (Disaluyukeun)
Tingali Angle 120 °
Voltaseu DC24V

 

Lampu LED kaku,bar lampu strip sareng perlengkapan lampu kaku Aluminium pikeun lampu jero rohangan

24Volt kaku LED bar cahaya sareng lampu aluminium bar lampu dipasang pikeun panggunaan multi-sudut.

Kualitas luhur, gampang dipasang, intensitas cahaya, umur panjang, strip cahaya kaku kaku handap.

Cocog pikeun lampu aksen bumi, loket perhiasan, rak buku, kabinet handapeun, lomari, kotak tampilan, lomari, lampu tugas sareng lampu showcase.

Sayogi dina lampu bodas, haneut bodas haneut LED strip lampu bar pikeun proyék pencahyaan bumi, komersial sareng industri.

Seri cahaya bar kaku nganggo bahan dasar kaku dina FR4 sareng aluminium, upami peryogi metode pamasangan struktural nganggo sekrup, klip sareng sajabina. Dukungan desain tegangan konstan klasik dina motong file fléksibel sareng sambungan kana panjang anu tangtu. Rupa-rupa fitur tiasa dihontal sareng dipilih, sapertos top-view, side-view, ultra-langsing, high-density. 50.000h umur panjang.

 

 1. efisiensi lampu High 130LM / W; tés anu saleresna langkung ti 50% efisiensi opitcal dibandingkeun produk anu sami

2. TOP SMD LED 2835 atanapi 5050, efisiensi bercahaya LED dugi ka 130lm / w

3. Sistem lampu latar anu paling ékonomis dipimpin

4. Bebas raksa, henteu sinar anu ngabahayakeun, henteu aya kedip-kedip, mimiti instan

5. jero minimal diperyogikeun dina jarak 9cm moal aya bintik panas ditingali dina grafik

6. Indéks rendering warna luhur: Ra> 75/85

7. Gampang dipasang, ngan ukur butuh sekrup

8. Ketik built-in arus konstan, voltase dc24v

9. Bentang hirup panjang> 50000hr

10. Garansi 3 taun

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun LED Guide plate, kotak lampu ipis. Desain henteu teratur pikeun hiasan awak (tempat hotél / klub / KTV sapertos témbok poligonal, desain alur garis gantung sareng kontras hiasan ti atmosfir)
 Cahaya langit (gedong, tanda témbok iklan, hiasan liburan sareng daérah sanés)
 Bumi ujung alur poek (pigura, palang, kabinet anggur, lomari baju, kabinet TV…)
 Kecantikan Otomotif (Mobil, sapédah…). Didedikasikeun pikeun tanda lampu latar, iklan lampu bérés lampu latar, poster atanapi lampu latar papan kabinét Indoor & outdoor Sign, Papan iklan internal, Area Témbong ageung, Tembok & Kolom Arsitéktur, Tanda Tunggal & Ganda

sadfghj (1) sadfghj (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami