Puseur produk

Panel LED Dinamis RGB

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:

Barang Panel LED Dinamis RGB
Modél HC3002A
Spésifikasi 240 * 240 * 1.6mm
Ukuran LED SMD5050
LED Qty 64PCS
Temperture warna RGB
Tingali Angle 160 °
Kakuatan 36w / lembar
   
Voltaseu DC24V

 

1. Kuatkeun merek anjeun & iklan

Di dunya anu dinamis ayeuna, mérek sareng iklan anjeun kedah jelas sareng kreativitas sareng elemen anu héran. Penting pisan nyéépkeun anggaran anjeun kalayan bijaksana tanpa kompromi kana imajinasi sareng kaaslian. Kemungkinan anu ditawarkeun panel HYM Dynamic LED henteu wates. Ku ngan saukur ngarobih eusi sareng nyorot bagian tina cetak anjeun, anjeun nyiptakeun tampilan sareng perasaan anu béda pisan sareng grafik anu sami.

Hatur nuhun kana kotak cahaya dinamis, mérek anjeun nangtung dina sorotan. Anggo éta sareng hurungkeun tampilan toko di toko anjeun sareng toko luar.

 

2. Kaunggulan Panel LED Dinamis

• Éta tiasa diprogram ku kartu K-8000C Control ku propotol DMX512.

• Pencahayaan seragam.

• Gampang dipasang dina kotak lampu anjeun atanapi sél.

• Kalibetkeun panonton anjeun ngalangkungan pangalaman Brand anu pikaresepeun sareng unik.

• Desain modular anu gampang diwangun

• Parobih gampang tina nyetak sareng unggah animasi pidéo

 

3. Kalayan papan LED RGB anu tiasa diprogram na, RGB tiasa disetél janten 16,7 juta warna anu béda. Sistem tegangan anu unik ieu gampang dilebetkeun kana desain pencahayaan RGB anjeun pikeun ngajantenkeun lampu anu seragam dina warna naon waé. Unggal LED individu nyaéta RGB, ieu ngandung hartos yén aranjeunna ngahasilkeun warna Beureum, Héjo sareng Biru anu nalika digabungkeun, tiasa nyiptakeun warna naon waé dina spéktrum,

 

4. Kusabab kalenturan ieu dina parobihan warna sareng pamrograman, urang tiasa nyiptakeun program LED anu cukup rumit anu kalebet ngan ukur dina / pareum, surem sareng moncorong ogé parobihan warna anu leres-leres tiasa ngahirupkeun gambar kaén anu dicetak.

Lightbox 'dinamis' tiasa ditembokkeun, bebas nangtung dina sampéan, diwangun atanapi digantungkeun tina kabel. Éta ogé tiasa diprogram jarak jauh, unggal kotak tiasa ngaitkeun kana jaringan nirkabel lokal sareng program énggal tiasa ditransmisikeunana saatos desain lawon énggal parantos aya.

 

Aplikasi:

Éta lumaku pikeun advertsing kotak lampu lawon & manjangan celling, ogé panawaran pikeun toko ranté, hotél, balanja, subway, bandara, stasiun jsb.

fg (1) fg (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami