Produk Anyar

  • led light bars high power led edge lit for light box advertising light box

    dipimpin bar cahaya kakuatan tinggi dipimpin ujung cahayana pikeun ligh ...

    Item Edge-cahayana LED Strip Model HB6005A Spésifikasi 500 * 26 * 2mm LED Ukuran SMD3535 LED Qty 6PCS Lumen 120LM / W CRI 80+, Bisa diluyukeun Warna temperture 6000-7000K, Customized View Angle 15 ~ 45 ° Power 12w / pcs Voltage DC24V Ukuran anu sanés 25cm, 3leds; 28cm, 5leds; 36cm, 5leds; 45cm, 5leds; 56cm, 10leds 1. True reproduction color Warna langkung ageung teras 90 warna rendering. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna. 2. Diimpor o ...

  • RGB Dynamic LED Panel

    Panel LED Dinamis RGB

    Detil Produk: Item RGB Dynamic LED Panel Model HC3002A Spésifikasi 240 * 240 * 1.6mm LED Ukuran SMD5050 LED Qty 64PCS Warna temperture RGB View Angle 160 ° Power 36w / pcs Voltage DC24V 1.Power up your branding & advertising Di dinten ayeuna dinamis, anjeun mérek sareng iklan kedah menonjol kalayan kreativitas sareng elemen anu héran. Penting pisan nyéépkeun anggaran anjeun kalayan bijaksana tanpa kompromi kana imajinasi sareng kaaslian. Kemungkinan yén HYM Dyn ...

  • IP67 curtain led strip light

    IP67 langsir dipingpin lampu strip

    Detil Produk: Item Curtain Waterproof LED Strip Model HA5152A Spésifikasi 277.2 * 16.8 * 1.6mm LED Ukuran SMD3030 LED Qty 4PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Tiasa dikustomisasi Warna temperture 2800-12000K (khusus) IP Rating IP67 Tingali Angle 160 ° Power 3.6w / pcs Tegangan DC24V LED kisi lampu latar (Tirai LED, LED slip awi); LATTICE LED Matrix Lighting System mangrupikeun larutan katerangan anu paling serbaguna sareng praktis pikeun kabinét asup sareng ruangan sareng ...

  • Double color soft led backlight Panel

    Lampu ganda dipimpin lampu latar Panel

    Detil Produk: Item Double color Backlight LED Panel Model HC1026A Spésifikasi 420 * 240 * 0.2mm LED Ukuran SMD2835 LED Qty 420PCS Lumen 120LM / W CRI 80+, Tiasa dikustomisasi Warna temperture 2000-2200K & 6300-6800K, Customized Angle 120 ° Power 0.12 w / LED Voltage DC24V 1. Leres téknologi réproduksi warna langkung ageung teras 90 warna warna. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna. 2. Suhu warna tiasa customi ...

  • led backlight panel with lens

    dipimpin panel lampu tukang ku lénsa

    Detil Produk: Ukuran Item Ukuran LED Voltage Power Lumen HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W 1. Téhnologi réproduksi Warna Leres langkung ageung 90 warna warna. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna. 2. Bahan PMMA kelas optik impor (Aman sareng tembus, pangaruh cahaya seragam, anti-pidéo ...

  • 24v led back light panel

    24v dipingpin panel lampu deui

    Detil Produk: Ukuran Item Ukuran LED Voltage Power Lumen HYM-LED-I-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 13.44w 120LM / W HYM-LED-II-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36 w 120LM / W HYM-LED-III-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W HYM-LED-IV-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W HYM- LED-V-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W HYM-LED-VI-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W 1. Téhnologi réproduksi warna Leresna langkung ageung teras 90 warna rende ...

  • led backlight panel diffuser

    diffuser panel lampu latar

    Detil Produk: Ukuran Item Ukuran LED Voltage Power Lumen HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W 1. suhu warna standar urang nyaéta 6000-6500K, Kelir bodas LED warna 2. Peunteun IP nyaéta IP20 3. komponén beurat lampu nyumbang kana biaya pengiriman barang anu handap. 4. hirupna langkung lami ngeunaan 50.000 jam panggunaan kontinyu 5. Warna temp, CRI, Tiasa disaluyukeun numutkeun anjeun ...

Nyarankeun Produk

24V dc led slim led strip for slim lighting box advertising

24V dc dipimpin langsing dipimpin strip pikeun kotak cahaya langsing ...

Detil Produk: Item kaku LED Strip Model HD1026A Spésifikasi 500 * 7.8 * 0.2mm LED Ukuran SMD2835 LED Qty 42PCS Lumen 130LM / W Warna temperture 2800-12000K (Disesuaikan) Tingali Angle 120 ° Tegangan DC24V Lampu LED kaku, strip light bar sareng Aluminium kaku perlengkapan lampu pikeun pencahyaan jero rohangan 24Volt kaku LED bar cahaya sareng lampu Aluminium bar lampu dirancang pikeun panggunaan multi-sudut. Kualitas luhur, gampang dipasang, intensitas cahaya, umur panjang, strip cahaya kaku kaku handap. Cocog ...

led light strip diffuser

dipimpin lampu strip diffuser

Detil Produk: Item Kisi LED Strip Model HA5100C Spesifikasi 580 * 16.8 * 1.6mm LED Ukuran SMD3030 LED Qty 8PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Tiasa disesuaikan warna temperture 6000-7000K, Customize View Angle 160 ° Power 7.2w / pcs Voltage DC24V Ukuran anu sanés 58cm kalayan 8leds, 56cm kalayan 6leds Kami nawiskeun strip lampu LED khusus anu tiasa dimmable anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun kacaangan lampu strip anjeun. Naha anjeun hoyong lampu anjeun dina kacaangan maksimumna pikeun tugas ...

Dimmer for double color led strip

Dimmer pikeun strip warna ganda dipimpin

Detil produk Nalika saklar anu tiasa dimmable mimiti aya dina pasaran, éta dirancang pikeun lampu taram ngan ukur pikeun daya tarik visual; istilah sanésna, panginten konsumsi énergi sanés prioritas tinggi. Jenis ieu dimmer ku lima kanal, tiasa janten kontrol RGB + CW. Salaku anjeun kedah ngadamel solusi anu pangsaéna pikeun anjeun. Huayuemei Lighting siap ngabantosan anjeun nyandak pilihan anu pangsaéna dina pamasangan switch dimmer, sareng kami tiasa ngajawab sadaya lampu sareng patarosan listrik anjeun sareng anu propésional sareng ...

SMD2835 lighting rigid bar

SMD2835 palang lampu kaku

Detil Produk: Item kaku LED Strip Model HD1104A Spésifikasi 500 * 5 * 1.6mm LED Ukuran SMD5050 LED Qty 36PCS Lumen 130LM / W Warna temperture 2800-12000K (Disesuaikan) Tingali Angle 120 ° Tegangan DC12V 1. Kacaangan tinggi, ngadukung kacaangan tinggi SMD2835 salaku sumber cahaya. 2. Sumur Radiates, papan PCB sareng cangkang Out, sadayana didamel nganggo bahan Aluminium atanapi FR-4, panas alit sareng kaluaran gampang. 3. Kakuatan lemah sareng kirang buruk lampu: hemat énergi tiasa ngahontal 90% pikeun anjeun. 4. Tanpa radiasi naon waé ...

high bright high illumination led strip light 5 meter reel for

katerangan tinggi tinggi caang dipimpin strip lampu 5 ...

Detil Produk: Item Flexible LED Strip Model HE1019A Spésifikasi 500 * 8 * 0.2mm LED Ukuran SMD2835 LED Qty 30PCS Lumen 130LM / W CRI 80+, Tiasa disesuaikan warna temperture 2800-12000K, Customize View Angle 120 ° Power 3.9w / pcs Voltage DC12V LED light tape anu ditawarkeun dina sababaraha wattages pikeun nohonan naon waé sarat lampu. Di sagigireun standar bodas, ogé sayogi dina pilihan CCT sareng RGB. Pikeun gampang digunakeun sareng ...

curtain led light 24v dc module IC for indoor advertising

hordir dipimpin lampu 24v dc modul IC pikeun jero rohangan ...

Detil Produk: Modél Jalur Curtain LED Strip HA5126A Spésifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm Ukuran LED SMD3030 LED Qty 6PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Tiasa dikustomisasi Warna temperture 2800-12000K (khusus) Tingali Angle 160 ° Power 5.4w / pcs Tegangan DC24V 1. Suhu warna, CRI, Ukuran tiasa disaluyukeun numutkeun pamundut anjeun. 6. Éta tiasa dimmable sareng controller. 2. Kami nampi OEM & ODM numutkeun pamundut anjeun. 3. Nyayogikeun kualitas saé sareng layanan saurna jual ....

3030  lattice led strip

3030 kisi dipimpin strip

Detil Produk: Modél Jalur Curtain LED Strip HA5126A Spésifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm Ukuran LED SMD3030 LED Qty 6PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Tiasa dikustomisasi Warna temperture 2800-12000K (khusus) Tingali Angle 160 ° Power 5.4w / pcs Tegangan DC24V SUBSTRATE GRATIS Curtain LED Strip nawiskeun gampang substrat point-to-point tegangan bébas dugi ka 500 lbs kanggo pencahayaan seragam optimal UNIFORM Lighting / EFISIEN ENERGI Curtain LED Strip nawiskeun lampu seragam, ...

2835 led backlight panel with diffuser lens

2835 dipimpin panel lampu latar ku lénsa diffuser

Detil Produk: Ukuran Item Ukuran LED Voltage Power Lumen HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W 1. Téhnologi réproduksi Warna Leres langkung ageung 90 warna warna. Numutkeun ka pamundut anjeun, tiasa ngarobih spelling bar sareng suhu warna. 2. Bahan PMMA kelas optik impor (Aman sareng tembus, pangaruh cahaya seragam, flas anti-pidéo ...